Prvenstvo Istre u sprint duatlonu - 4 zlata u Labinu

Prvenstvo Istre u sprint duatlonu - 4 zlata u Labinu

2.4.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 27. ožujka 2011 god. Na pulskim je Bunarinama održano je Prvenstvo Istarske županije u sprint duatlonu za kategorije: kadeta, juniora, seniora i veterana.

 

Trčala su se dva kruga oko punte Verudele dužine pet kilometara. Potom je slijedila vožnja biciklom do Premanture i natrag, dužine dvadeset kilometara, te završno trčanje oko poluotoka dužine dva i pol kilometara.

 

U sveukupnom poretku tri prva mjesta zauzeli su članovi labinskog Triatlon kluba „Albona-Extreme". Najbrži je bio Tino Smoković s rezultatom 1 sat i 10 minuta, drugi Aleksandar Grah s minutom zaostatka, a treći Sandi Milohanić. Njih trojica su ujedno i pobjednici u seniorskoj konkurenciji.

 

Kod  veterana prvo mjesto osvojio je Nikola Matić, također iz labinskog kluba. On je sveukupno bio u šesti, ispred klupskih kolega, Darija Radmanovića na sedmom, Morena Mohorovića na devetom i Mauricija Božca na dvanaestom mjestu. Potonji je bio peti u ovoj kategoriji.

 

Labinjanima su također pripala prva mjesta u juniorskoj i kadetskog kategoriji. U juniorskoj ga je osvojio David Ivaninić, a u kadetskoj Luka Paliska.

 

LabinSport

 

luka paliska tk albona extreme sprint dultlon david ivaninić