Prva manifestacija „Pozdrav ljetu“ u organizaciji Radio Labina i prijatelja 12. 09. 2014. ispod šohta na Pijacalu

Prva manifestacija  „Pozdrav ljetu“ u organizaciji Radio Labina i prijatelja 12. 09. 2014. ispod šohta na Pijacalu

10.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Radio Labin će ovaj petak, 12. rujna, u razdoblju od 10 do 13 sati s uhodanom radijskom ekipom, a pod dirigentskom palicom naših radijskih voditelja  Silvane Fable i Alfreda Kocijančića izravno prenositi radijsku emisiju „Istarska vikend kartulina", i to izvan studija, na terenu u neposrednoj blizini sjedišta radija konkretno ispod šohta na Pijacalu.

 

Popratno uz emisiju organizira se prvi put manifestacija nazvana POZDRAV LJETU, koja je zamišljena da se uz izravni radijski prijenos ugodno družimo uz ribarsku marendu i promotivne cijene te dobro zabavimo uz svirku uživo domaćih lokalnih glazbenika, a time i promoviramo Pijacal, za mnoge nepoznati dio grada koji s ponosom simbolizira dio  rudarskog Labina!

U zabavnom dijelu programu sudjelovat će Valter Golja - Poštin, Serđo Valić, Silvija Rejec Martinčić i Aleksej Hrvatin, Diego Zulijani, Predrag Ljuna i mlade snage Nicol Vidak, Adriana Miletić i Rafaela Blažina. 

Radio Labin vas poziva na marendu ili ručak! Odlične srdele, lignje, školjke i vino samo su dio onoga što vas očekuje uz obilje odlične glazbe!
U slučaju kiše Pozdrav ljetu će se održati u subotu. VIDIMO SE NA PIJACALU!

 

PR

 

 

pozdrav ljetu radio labin manifestacija