Proteklog su se vikenda mlađe dobne skupine RK Mladog rudara družele s Ivanom Balićem

Proteklog su se vikenda mlađe dobne skupine RK Mladog rudara družele s Ivanom Balićem

14.10.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Druga ekipa Mladog Rudara igrala je u Rijeci protiv druge ekipe RK Kozale te ostvarila prvu pobjedu u 4. HRL Zapad rezultatom 25-15. Među kovarima najviše se istaknuli mladi Noel Ardalić postigavši 8 pogodaka i Matej Višnjić s 5 pogodaka.

 

Mlađi kadeti odigrali su 1. Kolo 1. HMKRL Zapad u Crikvenici. Po sustavu natjecanja igraju se 2 utakmice, kovari su zabilježili jednu pobjedu protiv domaćina Crikvenice rezultatom 18-12, i jedan poraz protiv RK Senja s rezultatom 17-18. Protiv Crikvenice najviše su se istaknuli Marin Dukić i Edins Osmić, dok protiv Senja Fran Mileta i Altin Mehmeti.

 

Dječaci A odigrali su također 1. Kolo 1. HRLD zapad zabilježivši dva poraza protiv RK Umaga rezultatom 16-28 i protiv domaćina RK Buja 53 rezultatom 28-13. Unatoč porazima u obje utakmice valja spomenuti Dinu Husejnagića koji je postigao 8 pogodaka i u drugoj utakmici Raoula Dizdarevića koji je postignuo 6 pogodaka.

 

Sljedeće na rasporedu su utakmice Županijske lige protiv Buja u kategoriji Dječaka A i Dječaka B, te utakmica kupa Županije Istarske između druge ekipe Mladog Rudara i RK Arene.

 

Uz rezultate utakmica valja napomenuti da je održana i selekcija za potencijalne mlađe kadete u Umagu.

Od naših igrača na selekciju su pozvani Fran Mileta, Marin Dukić, Edins Osmić i Toni Štingl.

 

Uz odrađeni trening dečki su se družili s legendom rukometa Ivanom Balićem.

 

 

PR

 

 

 

rukomet rk mladi rudar fran mileta toni štingl marin dukić ivano balić sport