Prošlogodišnji pobjednik Eurosonga: Moj favorit za Doru je Franka Batelić

Prošlogodišnji pobjednik Eurosonga: Moj favorit za Doru je Franka Batelić

22.2.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Aktualni eurovizijski pobjednik Alexander Rybak ovih dana boravi u Ljubljani kako bi odradio svoj nastup na izboru slovenske pjesme za Eurosong, EMA 2010. U hrpi obaveza je našao vremena poslušati i ovogodišnje favorite s Dore, te se s lakoćom odlučio za svoga jedinog favorita. Točnije, favoritkinju.

U ekskluzivnom razgovoru s radijskim voditeljem Daliborom Petkom, još uvijek aktualni eurovizijski pobjednik Alexander Rybak odabrao je svog favorita s ovogodišnje Dore – Franku Batelić s pjesmom “Na tvojim rukama“. Uz Franku, svidio mu se i hip-hop dvojac Alibi. Naime, Petko je tijekom razgovora zamolio Rybaka da posluša pet pjesama s ovogodišnje Dore, koje su fanovi Eurosonga i stranice Eurosong.hr odabrali kao najbolje. Rybak je slušao pjesme dvojca Alibi, Doris Teur, Feminnem, Franke i grupe Teška industrija.

‘Oh ovo je Ani Lorak iz Ukrajine. Ne, to je Franka. Oh, imam Frankin CD i ona mi se jako sviđa!“, rekao je Rybak. Za pjesmu grupe Feminnem izjavio je da djevojka koja pjeva zvuči preslično. Za Alibi je rekao da mu se sviđa, a Doris Teur i Tešku industriju nije komentirao. ‘Biram Franku i onu prvu pjesmu (Alibi op.a.)’, komentirao je simpatični Norvežanin skromno napomenuvši kako ne razumije riječi pjesama, pa možda ne bi trebali njega slušati.

U interviewu je pričao i o svom susretu s Willom Smithom, te kako mu je ispala violina na dodjeli Nobelovih nagrada. Oštro se osvrnuo i na organizaciju ovogodišnjeg Eurosonga u Oslu. ‘Norvežani nisu dobri u inovacijama i posuđuju ideje iz drugih država. Volio bih imati posebnu ulogu u showu, ali su me isključili. Željeli su da letim iznad scene poput Dime Bilana prošle godine, ali sam rekao da neću. I tako smo postali neprijatelji’.

Izvor:

http://www.eurosong.hr

Foto: Gloria.hr

 


 

 

franka batelić ples sa zvijezdama ištvan varga zabava show showbiz dora eurosong eurovizija