[Prosinac u Labinu] BLAGDANSKI SAJAM I «LEDENA ČAROLIJA» STIŽU U LABIN!

[Prosinac u Labinu] BLAGDANSKI SAJAM I «LEDENA ČAROLIJA»  STIŽU U LABIN!

22.11.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Kroz cijeli mjesec prosinac u centru će se Labina moći osjetiti pravi blagdanski duh, ali i zimska atmosfera kakvu su do sada okusili samo rijetki! Po prvi puta u Labinu će u blagdansko vrijeme biti postavljeno klizalište, u velikom šatoru površine čak 800m2, u kojem će se odvijati i blagdanski sajam sa 15-tak izlagača te razni dnevni i večernji zabavni, gastronomski i drugi programi te brojni sadržaji za djecu i mlade, a sve u sklopu manifestacije «Prosinac u Labinu».

 

Šator s klizalištem biti će postavljen na igralištu Osnovne škole Matije Vlačića u Labinu, a svečano otvorenje zakazano je već za iduću nedjelju 1. prosinca. Klizalište i sajam moći će se posjetiti svakodnevno kroz gotovo cijeli mjesec, točnije sve do nedjelje 29. prosinca, a svaki petak i subotu u večernjim satima očekuje nas prava «ledena čarolija» - atraktivno noćno klizanje uz disco glazbu!

 

Organizator «Prosinca u Labinu» je tvrtka Velesajam d.o.o., uz medijsku podršku tvrtke Carbo media d.o.o., a pokrovitelj cijele blagdanske manifestacije je Grad Labin.

 

PR

 

 

božić blagdani besplatna reklama klizalište labin