Promocija Gregorićeve knjige napunila Gradsku knjižnicu

Promocija Gregorićeve knjige napunila Gradsku knjižnicu

12.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Sinoć je gradska knjižnica bila dupkom puna, na ponos našeg kluba, ali i čitavog grada, a pogotovo Antona Tonia Gregorića, autora knjige o Kvarnerskoj Rivijeri koji će u ožujku napuniti, vjerovali ili ne, 95 godina.

 

Svečanu promociju knjige „Kvarnerska Rivijera - Skupina Labin - mojih 55 godina" vodio je duo iz zajednice Talijana našeg grada, inače izdavača knjige, Tulio Vorano i Danijela Mohorović.

 

„Kada smo 1956. godine organizirali prvi turnir u Labinu, malo je tko vjerovao da će se ovaj turnir kontinuirano održati do dan danas. Ove godine slavi se jubilarna 60. godišnjica održavanja labinske grupe", u svom izlaganju Anton Toni Gregorić još je jednom pokazao kako je hodajuća enciklopedija od neizmjernog značaja za labinski sport.

 

 U izradi knjige sudjelovali su i prof. Božica Višković, koja je lektorirala hrvatsku verziju teksta, Mario Viscovi je lektorirao talijansku verziju, Slavica Ružić, koja je autorica većine fotografija u knjizi, a Livio Lazarić i Pino Blažina su pomagali s imenima igrača. Knjigu je grafički uredio Leo Knapić i tiskala Vetva graph iz Raše

 

 

NK Rudar

 

 

nk rudar anton toni gregorić tullio vorano nogomet kvarnerska rivijera