Prvi maj M - Prvi maj

Projekt „Inicijativa za rekreativno igranje stolnog tenisa u Klubu mladih“

Projekt „Inicijativa za rekreativno igranje stolnog tenisa u Klubu mladih“

2.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Prošlog je tjedna u Klubu mladih postavljena oprema za rekreativno igranje stolnog tenisa u sklopu projekta "Inicijativa za rekreativno igranje stolnog tenisa u Klubu mladih" koji je predstavljen 20. listopada 2017. godine. U sklopu projekta postavljena su dva nova stola marke Sponeta S5-73- i i ostala prateća oprema (reketi, loptice i brojač rezultata) uz pomoć volontera te korisnika Kluba mladih. Osim rekreacijskog igranja mladi iz Kluba mladih prirediti će turnire, a biti će održane i pokazne radionice igranja stolnog tenisa te će dana 2. studenog u 18 sati biti obilježen početak igranja.

Projekt je pokrenut prošle godine na inicijativu mladih korisnika koji godinama rekreativno igraju stolni tenis u KuC-u „Lamparna“, a dva nova stola financirana su od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva iz sredstava Fondova gradova i općina.

Izvor: www.civilnodrustvo-istra.hr

volonteri Sponeta L.A.E. XXI rekreacija sport Klub mladih Lamparna Klub 21 zabava rekreacija studeni Zaklada Istra Labin mladi civilno društvo igra