Projekt AQUA ALBONA: Obuka neplivača za predškolarce, osnovnoškolce i djecu s posebnim potrebama (OBRAZAC ZA PRIJAVU)

Projekt AQUA ALBONA: Obuka neplivača za predškolarce, osnovnoškolce i djecu s posebnim potrebama (OBRAZAC ZA PRIJAVU)

21.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Savez sportova Grada Labina, u suradnji s Gradom Labinom i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta pokreće projekt pod nazivom „Obuka neplivača za predškolarce, osnovnoškolce i djecu s posebnim potrebama" - „AQUA ALBONA".Naime, Savez sportova se tijekom travnja 2015. godine kandidirao na natječaj MZOS-a za sufinanciranje sportskih programa poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini i na natječaju je dobio potporu u iznosu od 41.960 kuna za provedbu programa obuke neplivača. Rezultati natječaja objavljeni su krajem mjeseca srpnja, a program se mora realizirati do kraja tekuće godine.Program je namijenjen za tri ciljne skupine:
1. skupina - djeca predškolskoga godišta 2009. i 2010. - 36 polaznika
2. skupina - djeca osnovnoškolskoga obrazovanja do godišta 2003. - 36 polaznika
3. skupina - djeca sa posebnim potrebama - 6 polaznikaCiklus jedne obuke traje 10 sati po skupini i kompletni program će se provoditi u 2 ciklusa:
- od 02. rujna do 02. listopada (po dva sata tjedno), ili
- od 07. listopada do 06. studenog (po dva sata tjedno)Obuka je besplatna i provoditi će se na zatvorenim bazenima u Maslinici srijedom i petkom u gore navedenim ciklusima i to od 16 do 17 ili od 17 do 18 sati. Voditeljica obuke je Ana Blečić, a ostali voditelji su stručne osobe sa Kineziološkog fakulteta Maja Paradi, Vedran Biočić i Ervin Kiršić. Svaki voditelj zadužen je za svoju skupinu od 6 polaznika, a uz voditelja će se organizirati i volonteri koji će pomoći u obuci. Polaznici će biti osigurani za slučaj nezgode. Nakon završetka pojedinog ciklusa planiran je posjet bazenima Kantrida, obilazak bazena i druženje s proslavljenim hrvatskom plivačima Markom Strahijom i Milošem Miloševićem.Program obuke nalazi se na stranicama Saveza sportova (http://www.ssglabin.hr/), a na istoj stranici svi zainteresirani mogu skinuti prijavni obrazac, ispuniti ga i poslati na mail info@ssglabin.hr ili ga osobno donijeti u ured Saveza sportova u Rudarsku 1, najkasnije do petka 28. kolovoza u 15 sati. U ponedjeljak 31. kolovoza održati će se roditeljski sastanak sa polaznicima prvog ciklusa. Prijavni obrazac nalazi se pod aktualnim dokumentima na lijevoj strani naslovne stranice Saveza, ili na linku http://www.ssglabin.hr/arhiva/category/priopcenja.

 

Za sva pitanja možete nazvati brojeve 851-403 ili 098/830-647 (tajnik Saveza Siniša Verbanac) ili na broj 091/5273-471 (voditeljica projekta Ana Blečić).

 

Prijavni obrazac 

 

 

siniša verbanac aqua albona sport plivanje učenje plivanja ala blečić