[PROGRAM] Pučko otvoreno učilište Labin obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 4. listopada 2015.

[PROGRAM] Pučko otvoreno učilište Labin obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 4. listopada 2015.

28.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 9. Tjedan cjeloživotnog učenja od 28. rujna do 4. listopada.

Kao i prethodna, i ovogodišnja kampanja provodi se pod sloganom „DOBRO JE UČITI", te je usmjerena na prenošenje poruke o važnosti učenja i mogućnostima koje pruža uključivanje u proces cjeloživotnog učenja.

Cilj ovogodišnjeg Tjedna bit će podići svijest o tome da učenje omogućuje stjecanje znanja i vještina traženih na tržištu rada i bitno povećava zapošljivost; omogućuje uklanjanje jezičnih, tehničkih i drugih komunikacijskih prepreka te time proširivanje i produbljivanje vlastitog odnosa s drugim ljudima; omogućuje nadoknađivanje prethodno propuštenih prilika za obrazovanje; daje priliku za osobni razvoj te omogućuje veći doprinos vlastitoj zajednici i društvu u svim razdobljima života. Također, učenje i razvijanje građanskih kompetencija omogućuje aktivno sudjelovanje u društvu te učinkovito ostvarivanje i zaštitu vlastitih prava.

 

 

U želji da  dodatno motivira građane za cjeloživotno učenje Pučko otvoreno učilište Labin sudjeluje u obilježavanju Tjedna pojačanom promidžbom programa obrazovanja odraslih sljedećim aktivnostima:

 

 

utorak, 29.rujan - Početak programa obrazovanja odraslih za stjecanje stručne spreme IV. stupnja ( Komercijalisti)

srijeda, 30.rujan   - Dan otvorenih vrata Narodnog muzeja (besplatan ulaz)

četvrtak, 01.listopad - Dan otvorenih vrata Učilišta ; prezentacija svih obrazovnih programa osposobljavanja, usavršavanja , doškolovanja i prekvalifikacije u ponudi Pučkog otvorenog učilišta Labin

 

Programi obrazovanja odraslih u POU Labin za 2015./2016. godinu

 

PR

 

 

 

 

pou labin pučko otvoreno učilište labin obrazovanje obrazovanje odraslih prekvalifikacija tjedan cjeloživotnog učenja učenje obrazovanje