Produžen rok za prijavu na nagradni blagdanski foto natječaj

Produžen rok za prijavu na nagradni blagdanski foto natječaj

15.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kako bi još malo potakli adventski ugođaj u našem gradu, te pobudili maštu i kreativnost naših građana, odlučili smo produžiti nagradni blagdanski foto natječaj do kraja ovog radnog tjedna. Uzmite fotiće, mobitele, kamere, tablet uređaje i krenite kroz okićeni grad, zimski pejzaž ili pak "okinite" koju fotku vašeg ukrašenog doma ili vrta.

Podsjetimo - Grad Labin u suradnji s "Foto Festivalom" kroz blagdanske dane organizirao je nagradni foto natječaj. Natječaj je otvoren od nedjelje 6. prosinca, blagdana Sv. Nikole, a zbog znatnog interesa građana bit će otvoren do petka, 18. prosinca u 12:00 sati. Isti će dan komisija sastavljena od predstavnika Foto Festivala, Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina odabrati najmanje deset najboljih fotografija, za koje će se potom moći glasati putem "lajkanja" na Facebook stranici.

Prvu nagradu osvaja fotka koja sakupi najviše reakcija na društvenoj mreži, a o drugoj odlučuje naša komisija. Glasat će se moći do srijede 23. prosinca do 12 sati, a odmah potom bit će objavljen dobitnik glavne nagrade i nagrade žirija, kao i lista dobitnika utješnih nagrada. Prve dvije nagrade dodjeljuje Grad Labin (legendarni i kultni fotoaparat Polaroid kao prvu nagradu i „Instagram“ fotić za mlade Fuji Instax kao nagradu komisije), a brojne utješne nagrade za sve koji uđu u užu konkurenciju daje Foto Festival.

Prijavitelji svoje radove na temu Božića, blagdana, zime i srodnih motiva šalju e-mailom na adresu javnost@labin.hr, uz podatke o autoru (ime, prezime, e-mail i broj mobitela) i obaveznu naznaku "ZA FOTO NATJEČAJ" ,a svaki prijavitelj može poslati najviše dvije fotografije. Tehničkih kriterija nema, u obzir dolaze svi standardni formati, a komisija će izabrati radove na temelju ideje, ljepote, atmosfere, poruke, a ne samo tehničke vrijednosti.


covid 19 foto natječaj natječaj