Priznanje korisnika Zoover-a i hotelu Valamar Bellevue iz Rapca

Priznanje korisnika Zoover-a i hotelu Valamar Bellevue iz Rapca

13.7.2009. // Regional Express // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Tri hotela turističke grupacije Valamar: Valamar Bellevue u Rapcu, Valamar Crystal u Poreču i Argosy u Dubrovniku osvojili su vrijedna priznanja za kvalitetu usluge u 2009. godini, koja dodjeljuje internetski portal Zoover International (zoover.com), najveći neovisni portal u Europi s komentarima gostiju vezanim za putovanja, turističke objekte i destinacije. Na njemu se nalazi više od 840 tisuća recenzija za više od 200 tisuća hotela, apartmana, kampova i kuća za odmor diljem svijeta te tisuće fotografija hotela i destinacija.

Zahvaljujući brojnim pozitivnim recenzijama gostiju, rabački hotel Valamar Bellevue dobio je Zoover certifikat za najbolji hotel u Rapcu u 2009. godini. Hotel je kompletno preuređen i podignut s tri na četiri zvjezdice 2007. godine, a posljednjih godina redovito prima priznanja turoperatora i gostiju za prvoklasne usluge. Porečki hotel Valamar Crystal prema Zooveru je najbolji hotel u Poreču. Ove godine hotel je dobio svoju četvrtu zvjezdicu. Pozitivne recenzije na Zooveru omogućile su, pak, hotelu Argosy na Babinom kuku dobivanje prestižnog priznanja za  najbolji hotel u Dubrovniku.

“Ova su priznanja još jedna potvrda ispravnosti Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu i poslovnu izvrsnost. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web stranicama pa tako i na Zooveru. Priznanja gostiju su nam dodatni poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu. Ova su priznanja tim značajnija, jer je portal Zoover odlično posjećen te i potencijalni gosti mogu naći pregršt informacija o našim hotelima i destinacijama”, izjavio je u povodu dobivanja priznanja David Poropat, član Uprave Valamara te te je ujedno čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu

turisti sezona smještaj zoover Valamar Bellevue hotel rabac turizam