Pripremna utakmica MNK Potpićan 98 - KMN Puntar Tolmin u petak, 4. rujna u 19:00 h

Pripremna utakmica MNK Potpićan 98 - KMN Puntar Tolmin u petak, 4. rujna u 19:00 h

1.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U petak sa početkom u 19,00 MNK Potpićan 98 će u labinskoj srednjoškolskoj dvorani "Mate Blažine", u sklopu priprema za europsku malonogometnu ligu prvaka, ugostiti aktualnog prvaka Slovenije, ekipu KMN Puntar iz Tolmina. Došlo je do promjene u odnosu na prvotne dogovore tako da je došlo do  zamjene domaćinstva i termina, pa će uzvrat uslijediti u utorak 06.10 u Tolminu.  

 Malonogometaši slovenskog prvaka, također su u svom gradu domaćini europske skupine lige prvaka, tako da je i jednima i drugima, ovo dobra prigoda da mjesec dana prije početka tog prestižnog takmičenja vide dosege svojih mogućnosti i isprave eventualne nedostatke.

 

KMN Puntar je prije nekoliko dana osvojio i Superkup Slovenije pobijedivši pobjednika Slovenskog kupa, momčad Goricu rezultatom 2:1.

 

Inače, prvak Slovenije prepun je slovenskih reprezentativaca (čak 6 A reprezentativaca i 3 reprezentativca Slovenije U-21), a predvodi ih kapetan Igor Kragelj, jedan od najboljih malonogometaša Slovenije koji je za A reprezentaciju skupio 47 nastupa.  

 

 Hrvatski je prvak u ovom trenutku u punom jeku priprema, a dolaskom Slavena Novoselca i Milana Kljunića, pooštrena je konkurencija u momčadi, te se očekuje da će upravo  fond igrača, tj. kvalitativna ispunjenost svake pozicije biti karika koja će "potpićance" pogurati još jedan korak u europskom takmičenju.  

 

Treneru Zoranu Perušku su svi igrači na raspolaganju za ovaj dvostruki ogled protiv slovenskog prvaka, osim Dražena Novoselca koji je obavio atroskopiju koljena, ali je njegovo stanje zadovoljavajuće i oporavak teče prema planu pa se očekuje da će u punom pogonu biti za desetak dana.  

 

U jeku su i konačne organizacijske pripreme za održavanje lige prvaka, tako da je vodstvo kluba, uz Pulu kao potencijalnog domaćina, upit oko organizacije lige prvaka uputilo i Gradu Poreču, pa se tako ovih dana očekuje i konačna odluka oko mjesta održavanja ovog najvećeg nogometnog događaja u Istarskoj županiji.  

 

Vodstvo kluba je ujedno odlučilo da će za ovaj pripremni ogled otvoriti vrata dvorane svim zaljubljenicima u futsal, bez prodaje ulaznica i na taj način svoje vjerne navijače nagraditi za odanost tijekom čitave prošle sezone, te im priuštiti još jednu atraktivnu malonogometnu večer. 

 

Ulaz besplatan

 

mnk potpićan 98 mnk potpićan potpićan 98 mali nogomet KMN Puntar Tolmin slovenija uefa futsal cup futsal keven drndić zoran peruško