Priopćenje RK Mladi Rudar

Priopćenje RK Mladi Rudar

29.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Utakmica koja se odigrala u subotu između Mladog Rudara i PPD Zagreb-a
s obzirom na ambicije i cilj nismo zadovoljni jer smo uzeli samo jedan bod,
no ako gledamo s pozitivne strane i uzmemo u obzir razno razne probleme u proteklih 10-tak dana pa i onaj glavni koji se tiče promjene trenera i prilagodba na novog možemo reći da smo zadovoljni. Gosti su tokom cijelog prvog poluvremena lagano vodili i otišli na poluvrijeme s plus 2. Drugo poluvrijeme uspjeli smo  povesti 23:22 i 24:23 ali nismo se stigli „odlijepit“ od upornih mladih i željnih dokazivanja gostiju. Naime u zadnje 2 min ulazimo s 2 gola zaostatka ali uz odličnu igru Božića i Perlića tokom 2 poluvremena uspijevamo poravnati na 31:31.

U ponedjeljak i utorak odigrane su zaostale utakmice dječaka, mlađih kadeta i naše druge ekipe. Dječaci i mlađi kadeti odigrali su županijsku ligu s RK Buzetom
i postigli slijedeće rezultate. Dječaci su remizirali 12:12 a mlađi kadeti uvjerljivo pobijedili 22:12. Druga ekipa pružila je odličnu igru i odličan otpor rukometašima novo oformljenog kluba iz Pule Rk Veruda za koje igraju prekaljeni bivši prvoligaški igrači iz MRK Arene, ali naša mladost uz odlično vodstvo na klupi odigrala je 26:26 i pokazala da budućnost rukometa u Labinu nikad nije niti će biti upitna.
 
Dino Peruško, tajnik 
 

rk mladi rudar rk ppd zagreb rukomet labin