Priopćenje liste Nezavisni zajedno

Priopćenje liste Nezavisni zajedno

24.5.2017. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Politika

Poštovani sugrađani,
 
Kao članovi liste Nezavisni Zajedno želim se zahvaliti svima koji su izašli na glasanje i time ispunili svoje građansko pravo. Još se jedanput  zahvaljujemo svima koji su dali svoj potpis potpore našoj listi, a naročito  svima onima koji su za nas glasali.  
 
Zahvaljujem se i članovima biračkih odbora i našim promatračima, koji su se brinuli da izborni proces protekne u demokratskom ozračju. Lista Nezavisni Zajedno osvojila je tri vijećnička mjesta i u Gradsko vijeće ulaze Silvano Vlačić, Darko Martinović i Tanja Pejić. 
 
Kao što smo i obećali u izbornoj kampanji, zastupat  ćemo interese svih građana Labina, te ćemo biti dostupni za sve vaše upite, prijedloge kao i kritike. Bit ćemo žestoka oporba za odluke koje su argumentima dokazano štetne i suprotne interesima Grada i građana Labina. 
 
Nadamo se da će oni koji su dobili većinu u Gradskom vijeću znati slušati glas manjine, da će među njima biti slobodnomislećih ljudi koji će moći donositi odluke samostalno, u jednoj zajedničkoj argumentiranoj raspravi u gradskom Vijeću.
 
Moramo priznati da smo malo razočarani  kampanjom koja se ove godine vodila i u kojoj se nisu birala sredstva da se osobno ocrni protivnika umjesto da se komentiraju programi. Također smo razočarani jednim od najslabijih odaziva birača na lokalnim izborima u gradu Labinu. Naravno, birači  sami odlučuju hoće li i za koga glasati, ali slabim odazivom i ovog je puta 6000 birača Grada Labina propustilo da o svojoj sudbini odlučuju sami, i to su pravo prepustili drugima.
 
I na kraju, upućujemo čestitke svim kandidatima sa svih listi i stranaka koji su se kandidirali na ovim izborima za mjesta vijećnika i za mjesto gradonačelnika, te posebno svima onima koji su se uspjeli izboriti za mjesta za koja su se kandidirali. 
 
Nezavisni Zajedno

nezavisni zajedno izbori 2017 lokalni izbori labin grad labin