LC Live

Priopćenje iz RK Mladi rudar povodom poraza od RK Maksimir Pastele 27:26

Priopćenje iz RK Mladi rudar povodom poraza od RK Maksimir Pastele 27:26

25.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Priopćenje objavljujemo u cijelosti: "U osmom kolu II - HRL ZAPAD gostovali smo u Zagrebu protiv aktualnog prvaka RK Maksimir Pastele. Izgubili smo rezultatom 27-26.

 

Moramo priznati da nam je jako žao što nismo pobijedili jer smo odigrali odličnu utakmicu koja bih nas vratila u gornji dio tablice gdje i pripadamo.

Utakmicu smo otvorili loše 3-0 za domaćina,nakon toga slijedi buđenje i povratak u utakmicu odličnom igrom u obrani i organiziranom napadu na poluvrijeme odlazimo s plus 2 (13-15). U drugom poluvremenu nastavljamo jako dobru igru i do 45 min povećavamo prednost na 5 golova razlike. Domaćin nije ima odgovore na našu izvrsnu obranu i organiziran, strpljiv napad što i potkrepljuje činjenica da trener Zrnić u svakom drugom -trećem napad mijenja formaciju obrane koja im nikako ne funkcionira na našu odličnu igru. Nakon 45 min nastupaju suci kojima po našem mišljenju više nije bilo bitno sprovoditi rukometna pravila već omogućiti domaćinu pobjedu pod svaku cijenu, što se na kraju i desilo.

U svakom slučaju smatramo se moralnim pobjednicima zbog pokazanog karaktera. Željom, borbenošću, korektnošću i zajedništvu  koja nas je krasila u ovoj utakmici. Mora se tako nastaviti i dalje jer je to jedini pravi put što se nas tiče. Izgubili smo utakmicu ali dobili ono što je jedno vrijeme falilo a to je kolektiv. Ako je ova utakmica bila „cijena" onda se samo možemo zahvaliti gospodi sucima.

 

 

Mlađe uzrasne kategorije u odigravanju 2 hrvatske kadetske rukometne lige  u Labinu , zbog nedolaska na utakmicu momčadi Kvarner Kostrene utakmica je registrirana sa 10 - 0 u našu korist.

Dječaci su gostovali u Crikvenici u 3 krugu 1 Hrvatske rukometne lige te pobijedili ekipu Dramlja 22-11, a izgubili od ekipe Senja 22-11.

 

Mini rukomet odigrao se u Umagu.

U generaciji  2004 godišta postigli smo slijedeće rezultate:

Umag-ML Rudar    11-7

ML Rudar-Rovinj    8-8

28 April-ML Rudar 10-8

 

U generaciji 2005 godišta:

ML Rudar-Buzet    4-11

Rovinj- Ml Rudar  8-6

ML Rudar-Novigrad   13-12

Umag-ML Rudar        8-6"

 

 

RK Mladi rudar

 

 

 

 

rk mladi rudar sport rukomet poraz