Prijem za sudionike Kvarnerske rivijere

Prijem za sudionike Kvarnerske rivijere

10.6.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Predstavnike nogometnih klubova, sudionika ovogodišnjeg Međunarodnog juniorskog turnira Kvarnerska rivijera koji se takmiče u labinskoj skupini i to NK „Rijeka“ iz Rijeka, reprezentacija Crne gore U 19, Hellas Verona FC – Italija te NK „Rudara“ iz Labina kao domaćina primio je danas gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika u prostorijama Grada Labina.

 

Kvarnerska rivijera je jedan od najstarijih nogometnih turnira u ovom dijelu Europe i predstavlja izuzetno iskustvo mladim nogometašima kojima je to dobra prigoda da se afirmiraju i odmjere snage s nekim od predstavnika najjačih europskih klubova. Na turniru su u Labinu tijekom godina igrali brojni mladi igrači koji su kasnije postigli izvanredne sportske karijere igrajući za najpoznatije svjetske klubove.

 

Vrlo malo omladinskih nogometnih turnira se može podičiti 58 godina dugom tradicijom održavanja jednog turnira u svome gradu. Upravo toliko je Labin domaćin „Kvarnerske rivijere“, te je uz Rijeku grad sa najdužom tradicijom u suorganizaciji ovog sportskog događaja, istaknuo je tom prigodom gradonačelnik Tulio Demetlika. Svim učesnicima zaželio je mnogo dobrih sportskih rezultata te ih pozvao da narednih dana upoznaju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu našeg grada, te ljepote kako Labina tako turističkog Rapca. Posebno se zahvalio domaćinima turnira, Nogometnom klubu „Rudar“ iz Labina na svemu učinjenom na promociji nogometa.

kvarnerska rivijera nogomet nk rudar nk rijeka