Prijem za članove digital media Level52

Prijem za članove digital media Level52

18.12.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika, zajedno s direktoricom Turističke zajednice Grada Labina, Radmilom Paliska Kos upriličio je danas prijem za predstavnike tvrtke Level52, dobitnike dviju nagrada za film `Cycling in Istria`, nagrađen za najbolji Hrvatski turistički film u kategoriji do 7 minuta na Zagreb Tour Film festivalu – međunarodnom festivalu turističkog filma i nagrade Zlatna koza – Capra d’oro koju dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije. Sanel Isanović, Goran Načinović i Rajan Milošević tri su mlada kreativna dečka koji čine Level52.

 

Gradonačelnik Labina, Tulio Demetlika čestitao im je na uspjehu i zahvalio što promoviraju našu destinaciju zadovoljavajući filmske standarde koji konkuriraju ne samo na državnom već i europskom i svjetskom nivou. „Velik ste potencijal i izuzetno nam je drago da ga Labin ima. Vjerujem da su pred vama još brojni uspješni projekti.“, rekao je Demetlika.

 

Radmila Paliska Kos, direktorica labinske turističke zajednice izrazila je ponos i zadovoljstvo što je kao TZ Labina i Rapca kandidirala ove izuzetne dečke i njihov proizvod na natječaj Zlatna koza – Capra d''oro te je bila uvjerena da uspjeh neće izostati.

 

Zagreb Tour film Festival član je Međunarodne zajednice  turističkih filmskih festivala, koji se održavaju diljem svijeta. Na festival je stiglo 560 filmova iz 51 zemlje, od kojih je u konkurenciju uvršteno 96. Level 52 nagrađen je za film `Cycling in Istria` – Bicikliranje u Istri – koji su izradili za Istra Bike DMC, tvrtku koja djeluje u sklopu Istarske razvojne turističke agencije. Dobitnici su i nagrade Zlatna koza – Capra d’oro istarske turističke zajednice. Na poziv za dodjelu nagrade pristigle su 23 kandidature raznovrsnih manifestacija, atraktivnih inovativnih i turističkih projekata kao i vizualnih komunikacija. Dobitnici nagrade u kategoriji Vizualne komunikacije su Level52 za već spomenuti promotivni film.

 

Autor i režiser nagrađenog turističkog filma je Sanel Isanović, ujedno i scenarist, autor glazbe i dizajna zvuka za nagrađeni film. Direktor fotografije i montažer je Goran Načinović, snimatelji su Rajan Milošević, Dino Diminić i Vlatko Martinčić, dok su u filmu biciklirali i glumili poznati istarski sportaši i biciklisti Andrea Kiršić i Aleš Hrvatin. Film "Cycling in Istria" sniman je tijekom srpnja 2014. godine. Cilj je bio prikazati Istru kao mountain bike destinaciju kroz sve njezine ljepote, a za potrebe snimanja prijeđeno je više od 1200km. 

 

 

level52 prijekm sanel isanović goran načinović rajan milošević dino diminić vlatko martinčić turizam nagrada karijere digital media demetlika