Prijavite se na Info dan HBOR-a i HAMAG-a 11.09.2023. u Udruženje obrtnika Labin

Prijavite se na Info dan HBOR-a i HAMAG-a 11.09.2023. u Udruženje obrtnika Labin

6.10.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Udruženje obrtnika Labin u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan u srijedu 11.10.2023.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin i višom analitičarkom gospođom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Labin, Rudarska 1, u srijedu 11. listopada 2023. godine u vremenu od 9 do 12 sati.

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili hbor-pula@hbor.hr – Prijave su obavezne!

NAPOMENA : besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno te su obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

habor uo labin udruženje obrtnika labin