Prijavite se na Akademiju za strukturne fondove i razvijte vlastiti projekt!

Prijavite se na Akademiju za strukturne fondove i razvijte vlastiti projekt!

4.11.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG „Istočna Istra“ Vas poziva na edukaciju: “ Akademija za strukturne fondove“ koja će se održati u petak i subotu 07. i 08. studenog 2014. godine u Gradskoj knjižnici Labin, Rudarska 1.

 

Cilj akademije: Pomoći polaznicima da svladaju dizajn, pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova s naglaskom na strukturne fondove kroz praktičan rad, uz pomno pripremljene materijale i vježbe. Polaznici će raditi na praktičnim primjerima, imat će prilike razviti vlastiti projekt te saznati koje metode koriste iskusni konzultanti pri pripremanju projekata te će saznati kako uspješno provesti projekt.

 

Akademija se sastoji od tri faze:

    FAZA I – Priprema polaznika za polaženje akademije

    FAZA II – Provedba akademije na temelju praktičnih vježbi

    FAZA III – Analiza projektnih prijedloga polaznika.

 

Metodologija rada


EU PROJEKTI AKADEMIJA ZA STRUKTURNE FONDOVE inovativan je koncept edukacije o pripremi i pisanju projekata koji polaznicima pristupa na potpuno nov način na hrvatskom i širem tržištu, a posebno je prilagođena onima koji nemaju vremena za sudjelovanje u višemjesečnim edukativnim programima.

 

Svaki polaznik Akademije dobit će set dokumentacije koja se sastoji od:

•  Natječajne dokumentacije za konkretan natječaj iz strukturnih fondova

•  Projektne dokumentacije za imaginarni projekt koji služi kao temelj za vježbe i rad Akademije (Prijavni obrasci, obrasci proračuna i popratna dokumentacija iz koje se vidi o čemu se radi u projektima)

•  Knjige za polaznike s detaljnim uputama za pisanje i pripremanje natječajne dokumentacije,

•  Brošure o strukturnim fondovima.

 

U uvodnom dijelu edukacije prezentirat će se ciljevi i aktivnosti Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“, te LEADER pristup. Broj polaznika je ograničen, te Vas molimo da prijavu izvršite pozivom na br. 099 3576 998 ili putem e-mail: info@lag-istocnaistra.hr do četvrtka 06. studenog 2014.

Seminar je besplatan za sve sudionike. U privitku se nalazi poziv i program edukacije.

 

»Ovaj oglas sufinanciran je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 

 

Poziv - Akademija za strukturne fondove.pdf348.14 KB
Dnevni_red_MiniEUPA Labin.pdf230.06 KB

lag istočna istra lag eu eu fondovi financiranje projekt