Prezentacije Projekata energetske učinkovitosti i zaštite okoliša

Prezentacije Projekata energetske učinkovitosti i zaštite okoliša

21.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin te tvrtke Labin stan i Komunalno poduzeće 1. Maj danas su domaćini prezentacije Projekata energetske učinkovitosti i zaštite okoliša kojoj su nazočne Aleksandra Čilić, načelnica Sektora za zaštitu okoliša i dr.sc. Vesna Bukarica, načelnica Sektora za energetsku učinkovitost Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Posjetile su one najprije Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ gdje su se upoznale s projektom edukacije „Otpad – bogatstvo koje ne smijemo odbaciti“. O važnosti edukacije najmlađih Aleksandra Čilić je rekla: (ton – Aleksandra Čilić). Kazala je kako Fond u pravilu izdašno financira projekte edukacije najmlađih jer: (ton – Aleksandra Čilić 1). Najmlađima su oni pokloniti slikovnice „Eko vilenjaci“ i vrećice za razvrstavanje otpada.

 

Nakon Dječjeg vrtića izaslanstvo Fonda obišlo je i zgradu u Prilazu vala broj 10, obnovljenju sredstvima Fonda. Tom prilikom je dr.sc. Vesna Bukarica rekla: (ton – Vesna Bukarica). Dodala je kako je Fond kroz protekle natječaje: (ton – Vesna Bukarica 1). A predstavnik stanara zgrade u Prilazu vala 10 Vedran Ivančević zadovoljan je energetskom obnovom: (ton – Vedran Ivančević). U popodnevnim satima u Gradskoj knjižnici će se održati i prezentacija projekata energetske učinkovitosti i zaštite okoliša provedenih u Gradu Labinu uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

 

Radio Labin

 

 

 

energetska učinkovitost aleksandra čilić prezentacija projekt okoliš vedran ivančević