Preminuo labinski vijećnik Lučano Franković

Preminuo labinski vijećnik Lučano Franković

28.5.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Labinu je nakon kratke bolesti u 71. godini preminuo Lučano Franković, član Gradskog vijeća iz redova Hrvatske stranke umirovljenika. U labinskom javnom životu bio je poznat kao sekretar Općinskog komiteta SKH Labina sredinom sedamdesetih godina proteklog stoljeća, a u mirovinu je prije nešto više od deset godina otišao kao voditelj labinske poslovnice Hrvatske pošte, davši veliki doprinos telefonizaciji Labinšćine.

U politiku je ušao u ovom sazivu, ušavši u Gradsko vijeće, da bi kao član koalicijske vlasti sve do njenog raspada prije nešto više od godinu dana, bio u Gradskom poglavarstvu te bio član Skupštine labinskog Vodovoda.

 

In memoriam

 

LUČANO FRANKOVIĆ

(1937.-2008.)

vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina

 

 

Nakon kratke bolesti u 71. godini u KBC-u Rijeka, u srijedu 28. svibnja preminuo je Lučano Franković, vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina, član Hrvatske stranke umirovljenika, te dugogodišnji rukovoditelj Hrvatskih pošta u Labinu.

Komemoracija će se održati u petak, 30. svibnja u Velikoj vijećnici Grada Labina u 15,00 sati a posljednji ispraćaj također 30. svibnja u 17,00 na Mjesnom groblju Nedešćina.

Knjiga žalosti biti će otvorena u prizemlju zgrade gradske uprave u petak, 30. svibnja od 9,00 do 19,00 sati.

 

 

 

Labin.hr 


Vodovod HSU vijećnik gradsko vijeće Lučano Franković Labin Labin