Predupisi u osnovnu školu

Predupisi u osnovnu školu

14.1.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Ured državne uprave u Istarskoj županiji, Služba za opću upravu i društvene djelatnosti- Ispostava Labin poziva roditelje odnosno staratelje  djece, kojih je prebivalište na području Grada Labina, općina Kršan, Sveta Nedelja, Pićan i Raša, da predupišu djecu koja će do 1. travnja 2012. godine navršiti šest godina života,a radi evidentiranja polaznika prvog razreda osnovne škole u školskoj godini 2012./2013 . Predupisi će trajati od 16. siječnja do 18. siječnja 2012. g. Predupis se vrši u tajništvu osnovne škole najbliže mjestu prebivališta.

 

Za dijete koje do 1. travnja 2012. ne navršava šest godina života, roditelj odnosno staratelj može podnijeti pismeni zahtjev za prijevremeni upis u osnovnu školu Uredu državne uprave u Istarskoj županiji, Pododsjeku za društvene djelatnosti i zajedničke poslove u Ispostavi Labin, Labin, Titov trg 11.

 

 

Po izvršenom predupisu odnosno podnijetom zahtjevu za prijevremeni upis ili odgodu upisa, roditelj odnosno staratelj dobit će poziv za pregled djeteta, a nakon pregleda poziv s obavijesti o uvjetima i vremenu upisa u školu.

osnovna škola upisi osnovna škola