Predsjednik NK Rudar, Remzo Zalihić: “Nisam rekao da 1. srpnja napuštam Rudar”

Predsjednik NK Rudar, Remzo Zalihić: “Nisam rekao da 1. srpnja napuštam Rudar”

8.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu je održana tradicionalna završna večera nogometaša i trenera Rudara. Nazočila je većina od 27 nogometaša, izostali su samo Načinović i Bembić zbog poslovnih te Petrović i Bulat zbog obiteljskih obaveza. Nije bilo ni trenera Peruška koji je sat ranije podnio ostavku i sportskog direktora Josipovića zbog protokolarnih obveza sa zagrebačkim sutkinjama.

Na večeru su bili pozvani i svi treneri omladinskog pogona od kojih jedino nisu došli Dragan Načinović zbog nedavnog obiteljskog smrtnog slučaja, Franko Čupić iz nepoznatih te Elvis Uravić iz poslovnih razloga.


Večera je protekla u ugodnom i opuštenom ćaskanju. Ipak, jedna je situacija na samom kraju izazvala dosta polemika i oprečnih mišljenja. U svom završnom obraćanju nogometašima, pored ostalog, predsjednik kluba Remzo Zalihić je, prema interpretaciji nekih, najavio odlazak s čela kluba 1. srpnja ove godine.


Saznavši za te glasine danas se oglasio prvi čovjek labinskog trećeligaša te decidirano ustvrdio: “Nisam najavio definitivni odlazak, već sam rekao da ću se maksimalno potruditi i učiniti sve što je u mojoj moći da klub u narednoj sezoni krene put jedinstvene treće lige.”

Više NK Rudar
nk rudar sport remzo zalihić