Poziv za prijavu na akciju „Birajmo najljepšu okućnicu“

Poziv za prijavu na akciju „Birajmo najljepšu okućnicu“

3.5.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Tradicionalno na dan uoči održavanja Sajma cvijeća u Labinu, otvara se poziv za dostavljanje prijedloga za „Izbor najljepših okućnica i balkona Grada Labina“  za svaki od sedam labinskih mjesnih koji će trajati do 10. lipnja 2024. godine.

Tijekom proteklih 16 godina  Eko akcija „Izbor najljepših okućnica i balkona“  postala je jedna od onih koju naši sugrađani podržavaju i u koju se rado uključuju. To je stimulativna i istovremeno  edukativna akcija kojom se građane uključuje u zajednicu, čineći je ugodnijom i ljepšom za život.

I ove će se godine prilikom izbora posebna pozornost usmjeriti  prema okućnicama koje na najbolji i najljepši način spajaju vrtlarstvo i cvjećarstvo u jedinstvenu pejzažnu arhitekturu, odnosno kreativni i praktični  spoj  parkovnih vrijednosti uz zadovoljenje potreba kućnog vrta.

Kandidature trebaju sadržavati ime i prezime  vlasnika balkona odnosno okućnice, točnu adresu i kontakt  telefon. Vaše prijedloge dostavite na broj e-mail: lori.luketa@prvimaj.hr ili loredana.rm@labin.hr.

Kandidature mogu dati: mjesni odbori, građani, članovi komisije.

Za svaki mjesni odbor proglašava se jedan laureat za najuređeniju okućnicu odnosno balkon.

Nagrade za nagrađene vlasnike okućnica i balkona : grafika  „Garofula“ – rad akademskog slikara Josipa Diminića, prigodni poklon Grada Labina, TZ Grada Labina i TD 1. Maj d.o.o. Labin.

Povjerenstvo za odabir najuređenije okućnice i balkona :

         1. Lori Luketa Dagostin – KP „1. maj“ Labin
         2. Astrid Glavičić, direktorica TZ Grada Labina
         3. Loredana Ružić Modrušan –Grad Labin

Nagrade će se dodijeliti u mjesecu kolovozu u sklopu Programa obilježavanja Dana Grada Labina. Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate na te: 866 852 Loredana Ružić Modrušan.  Akciju  u suradnji provode Grad Labin, TD 1.Maj d.o.o. Labin i Turistička zajednica Grada Labina.

eko akcija najljepša okućnica okućnica tz grada labina