Poziv za dodatno osoblje u organizaciji MTB maratona "HELTER SKELTER"

Poziv za dodatno osoblje u organizaciji MTB maratona "HELTER SKELTER"

8.4.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

MTB Maraton Helter Skelter održava se 27.04.2019. sa startom i ciljem u Rapcu. Maraton se sastoji od tri rute te vas pozivamo da nam se pridržite u organizaciji maratona kao pomoćno osoblje.

Opis posla:  Posao će se obavljati na prometnicama/raskrižjima, u race village-u i na feed -zonama.

Osoblje raspoređeno na neke od tih točaka radit će slijedeće:

1. Na prometnicama - na većini od njih odrađuje se signalizacija odnosno usmjeravanje natjecatelja koji prolaze u određeni smjer. Na ključnim raskrižjima gdje je potrebno usmjeravati i regulirati promet osoblje će pomagati organizatorima koji su osposobljeni za taj dio posla.

2. U race village-u - osoblje pomaže prilikom prijava natjecatelja pri izdavanju startnih paketa, pomaže u priručnim poslovima pakiranja startnih paketa i svim manjim operativnim zadacima prema inputu organizatora.

3. Feed zone - osoblje priprema i odrađuje feed zone koje se sastoje od opreme i okrijepe za natjecatelje (voće, voda, sokovi i sl.). Natjecateljima u prolasku dodaju što god im od toga treba.

Mjesto & radno vrijeme: Ovisno o poziciji na kojoj će pojedinac biti raspoređen zborno mjesto bit će definirano nekoliko dana prije same utrke.

Prosječno vrijeme rada (od dolaska do odlaska) je između 07-18h  (maksimalna moguća dužina).

Nudimo vam: Svatko tko radi na ovim poslovima dobit će honorar, obrok i paket za osoblje  (majica u kojoj radi, kabanica, zviždaljka).

Kontakti:
Putem maila: bbk.istra.bike@net.hr, info@adriabike.hr
Telefon Adria Bike: 01 4876 563 ( od 10:00 - 17:00 h ).

adria bike mtb biciklizam cikloturizam rabac utrka