Prvi maj M - Prvi maj

[Poziv] Učlani se u NK Rudar, biraj i budi biran u rukovodstvo kluba

[Poziv] Učlani se u NK Rudar, biraj i budi biran u rukovodstvo kluba

26.1.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Skupština NK Rudar u veljači 2014. godine usvojila je novi Status prema kojem se rukovodstvo kluba bira po izbornom modelu JEDAN ČLAN – JEDAN GLAS. Za primjenu potonjeg modela u GNK Dinamo već godinama se bezuspješno pokušava izboriti udruga „Zajedno za Dinamo“, a isti se primjenjuje u mnogom europskim klubovima, pa i u onim najvećim: Realu, Barceloni, Bayernu, Borussiji (D)...

 

U želji da se što više ljubitelja nogometa, a napose prijatelja i navijača NK Rudar, uključi u rukovođenje klubom, uprava raspisuje javni poziv za upis novih članova, pod posebno povoljnim uvjetima.

 

Svi koji se učlane do ponedjeljka 16. veljače 2015. godine, osim temeljnog prava da budu članovi Skupštine, kao najvećeg organa upravljanja, te na taj način mogu birati ili biti birani u rukovodstvo kluba već na Izvanrednoj izbornoj Skupštini, koja će se održati u četvrtak 26.veljače 2015. godine, raspolažu pravo na komplet ulaznica za sve utakmice seniorske momčadi u 2015. godine i klupski kalendar.

 

Pozivaju se svi istinski prijatelji NK Rudar da aktivnim sudjelovanjem, kao članovi Skupštine,  svojim prijedlozima, idejama ili osobnim angažmanom u upravi, doprinesu boljitku kluba. Članarinu, u iznosu od 300,oo kn, moguće je platiti u dva (2) obroka. Osobe koje do navedenog termina učlane u klub pet (5) članova raspolažu pravo na besplatnu članarinu, s pripadajućim pravima, za 2015. godinu.

Svi informacije zainteresirani mogu dobiti kod marketing menadžera na e-mail: press.nkrudar@gmail.com ili na mobitel 095 390 6733.

 

 

NK Rudar

 

 

nk rudar poziv sport članstvo