[POZIV] Prezentacija aktivnosti Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre u utorak 30. 1. 2018. u Gradskoj knjižnici Labin

[POZIV] Prezentacija aktivnosti Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre u utorak 30. 1. 2018. u Gradskoj knjižnici Labin

26.1.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Pozivaju se predstavnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-a), pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti i ribarstva, pravne i fizičke osobe registrirane za promicanje ruralnog razvoja, obrti i mala poduzeća kojima je poljoprivredna proizvodnja i ribarstvo primarna djelatnost te svi zainteresirani na prezentaciju mogućnosti i uvjeta financiranja posredstvom Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre.

 

Od osnivanja Fonda u 1995. godini pa do kraja prošle godine putem Fonda plasirano je 2.393.596,23 kuna kreditnih sredstava korisnicima sa područja Grada Labina.

 

Prezentacija o mogućnostima i uvjetima financiranja posredstvom Fonda održat će se u utorak, 30. siječnja 2018. godine u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin na adresi Rudarska 1 s početkom u 17 sati.

 

Prezentaciju će održati te na vaša pitanja odgovarati voditelj Fonda gospodin Mladen Milohanić.

Molimo da svoj dolazak najavite putem e-maila patricija.terkovic@labin.hr ili telefonom broj 866-817 do petka, 26. siječnja 2018. godine.

 

 

LAG Istočna Istra

 

Foto: Ilustracija, CC0 Licence

lag lag istočna istra poljoprivreda fond kredititranje