[Poziv] Predstavljanje natječaja za turističke projekte „Konkurentnost turističkog gospodarstva“

[Poziv] Predstavljanje natječaja za turističke projekte „Konkurentnost turističkog gospodarstva“

17.3.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“ u četvrtak, 20. ožujka 2014. od 17,00 sati organizira predstavljanje natječaja za turističke projekte „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

 

Ministarstvo turizma će sufinancirati projekte za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), fizičke osobe - privatni iznajmljivači. U prvom dijelu seminara prezentirat će se ciljevi i aktivnosti Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“ i LEADER pristup.

 

Seminar će održati gđa. Mia Pavlica iz tvrtke EU projekti info. Seminar je besplatan za sve sudionike. Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/866-817 ili na e-mail lag.istocna.istra@gmail.com do srijede 19. ožujka 2014.

 

»Ovaj oglas sufinanciran je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 Dnevni red.pdf212.95 KB

 

 

turizam gospodarstvo eu ipard eu projekt lag lag istočna istra predavanje natječaj financiranje