Poziv poljoprivrednicima: `Panel radionica` na izradi Akcijskog plana Općine Kršan

Poziv poljoprivrednicima: `Panel radionica` na izradi Akcijskog plana Općine Kršan

10.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dana 16. travnja 2014. (srijeda) s početkom u 19.00 sati u prostorijama tvrtke TE Plomin d.o.o. u Plomin Luci, iznad restorana RIVA, održati će se druga po redu tzv. ''''panel radionica'''' na izradi Akcijskog plana Općine Kršan a temeljenog na Planu ukupnog razvoja Općine Kršan (PUR),. kojeg je Općinsko Vijeće Općine Kršan usvojilo u prosincu 2013. godine

             Za razliku od 1. radionice održane dana 27. ožujka 2014. godine, na koju su bili pozvani predstavnici gospodarskih subjekata sa područja Općine Kršan, tema ove predstojeće ''''panel radionice'''' je poljoprivreda i ostale prateće djelatnosti (stočarstvo, ribarstvo, maslinarstvo, proizvodnja meda, lavande itd.).

             Slijedom navedenog, pozivamo sve postojeće poljoprivrednike sa područja Općine Kršan, poljoprivrednike koji gravitiraju Općini Kršan, poljoprivrednike koji svoje djelatnost vrše na području Općine Kršan kao i one koje se tek namjeravaju baviti poljoprivredom, da prisustvuju predmetnoj radionici.

             Moderator radionice je Florijan Ćelić iz pulske tvrtke IDEOPLAN, izrađivač PUR Općine Kršan.

             Također je važno napomenuti da će svi nazočni na predmetnoj ''''panel radionici'''' iz prve ruke moći dobiti važne informacije o mogućnostima financiranja svojih projektnih ideja/projekta putem EU fondova te dobiti odgovor na sva pitanja.

            Na kraju radionice, svim će nazočnima biti podijeljen anketni upitnik.

             Planirano vrijeme trajanja radionice je oko 90 minuta.

 

 

krsan.hr

 

 

panel radionica općina kršan pur poljoprivreda