Poziv poduzetnicima na sastanak članova Sektorske grupe Kreativne industrije u sklopu Europske poduzetničke mreže

Poziv poduzetnicima na sastanak članova Sektorske grupe Kreativne industrije u sklopu Europske poduzetničke mreže

1.6.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U sklopu ovogodišnjeg Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija koji se održavaju u Zagrebu od 16. svibnja do 21. lipnja, Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija (HKKKKI) u suradnji sa HAMAG-BICRO-om i EEN - Enterprise Europe Network – Europska poduzetnička mreža organiziraju polugodišnji sastanak sektorske grupe kreativnih industrija koji se u subotu, 4. lipnja održava u Labinu.

 

Europska poduzetnička mreža (EEN) pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge EEN Mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poslovnim institucijama, istraživačkim centrima te sveučilištima u cijeloj Europi. EEN je sastavljena od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje i 92 konzorcija: EU28, Norveška, Island, zemlje kandidatkinje, Švicarska, treće zemlje, te povezuje preko 4.000 eksperata s područja poduzetništva, inovacija i transfera tehnologije s ciljem promidžbe konkurentnosti i inovacija na lokalnoj i europskoj razini pa i šire.

 

Na sastanku u Labinu će boraviti predstavnica Klastera izvrsnosti iz Copenhagena (Danska), Gospodarske i industrijske komore iz Rennesa (Francuska), Industrijske komore malih i srednjih poduzetnika iz Atene (Grčka), Gospodarske i industrijske komore iz Pečuha (Mađarska), Gospodarske komore iz Eindhovena (Nizozemska), Nizozemska poduzetnička agencija iz Hague (Nizozemska), Razvojna reginalna fondacija iz Bialystoka (Poljska), Europske poduzetničke mreže iz Belfasta (Engleska) te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

 

Pozivamo obrtnike, male i srednje poduzetnike s područja Labinštine da se pridruže sastanku u subotu, 4. lipnja 2016. godine u 11,00 sati u Gradskoj knjižnici Labin.

 

 

kulturna industrija kultura poduzetništvo