Poziv na radionicu `Izrada poslovnog plana za potrebe prijave na natječaje iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.` 21. veljače 2015. godine

Poziv na radionicu `Izrada poslovnog plana za potrebe prijave na natječaje iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.` 21. veljače 2015. godine

17.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG „Istočna Istra" u subotu 21. veljače 2015. godine organizira radionicu „Izrada poslovnog plana za potrebe prijave na natječaje iz

          Programa ruralnog razvoja 2014.-2020."

 

            Radionica će se održati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice u Labinu s početkom u 09:00 sati.

            Radionicu će voditi konzultantantica obrta EU PROJEKTI - Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, gđa. Ariana Vela. EU projekti info jedni su od najpoznatijih hrvatskih konzultanata na području EU fondova, projektnog managementa i edukacije s portfoliom projekata većim od 200 milijuna eura.

            U prvom dijelu radionice predstaviti će se LAG „Istočna Istra" i LEDER pristup, nakon čega će konzultanti upoznati polaznike sa poslovnim planiranjem, sadržajem poslovnog plana, te metodologijom izrade poslovnog plana.

            U drugom dijelu radionice pristupiti će praktičnom radu, te će polaznici pripremati svoje poslovne planove u cilju pripreme dokumentacije na natječaje iz mjera Programa ruralnog razvoja RH.

 

            Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173 ili na e-mail info@lag-istocnaistra.hr do petka 20. veljače 2015. godine.

            Edukacija je besplatna za sve sudionike.

           

            »Ova edukacija sufinancirana je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 

 

PR

 

 

lag lag istočna istra eu projekt poduzetništvo