Poziv na predstavljanje projekta "Mikrokrediti za malo poduzetništvo"

Poziv na predstavljanje projekta "Mikrokrediti za malo poduzetništvo"

27.4.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin u suradnji sa Agencijom Lokalne Demokracije (ALD) Brtonigla i Privrednom Bankom Zagreb (PBZ) organizira predstavljanje projekta “MIKROKREDITI ZA MALO PODUZETNIŠTVO”. Projekt financira Norveška Vlada u suradnji s Razvojnom bankom Vijeća Europe (CEB) i Asocijacijom Agencija Lokalne Demokracije (ALDA).

 

Cilj projekta „Mikro-krediti za malo poduzetništvo“ je razvoj ruralnih područja i lokalnog gospodarstva te su stoga mikrokrediti namjenski, i to primjerice za obnovu ili kupnju nekretnina (hoteli, agroturizmi, ostale djelatnosti vezane za ruralni razvoj), za kupnju strojeva (traktora, novih tehnologija, itd) i za unapređenje i proširenje postojećih djelatnosti. 

 

Nakon kratkog predstavljanja uvjeta i mogućnosti mikro-kreditiranja, suradnici PBZ banke i Agencije Lokalne Demokracije bit će Vam na raspolaganju i savjetovati Vas radi pronalaženja usluga u skladu s Vašim potrebama. Prisustvovanje prezentaciji i usluge savjetovanja i posredovanja su besplatne stoga pozivamo sve poduzetnike i sve zainteresirane građane Grada Labina da nam se pridruže na predstavljanju projekta u utorak 4. svibnja 2010. godine u 18,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Labina.

 

Poziv ALD - Mikrokrediti za malo poduzetništvo.pdf112.55 KB

 

projekt mikrokreditiranje financiranje gospodarstvo poduzetništvo kreditiranje