Poziv na edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva i Poduzetnički impuls 2015.

Poziv na edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva i Poduzetnički impuls 2015.

9.3.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

LAG „Istočna Istra“ u četvrtak 12. ožujka 2015. godine organizira edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva i Poduzetnički impuls 2015. Edukacija će se održati u Velikoj vijećnici Grada Labina s početkom u 17:00 sati.

 

Radionicu će voditi konzultantica obrta EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, gđa. Ariana Vela. EU projekti info jedni su od najpoznatijih hrvatskih konzultanata na području EU fondova, projektnog managementa i edukacije s portfoliom projekata većim od 200 milijuna eura.

 

U prvom dijelu predavanja predstaviti će se LAG „Istočna Istra“ i LEADER pristup, nakon čega će predavačica održati edukaciju o natječajima u obliku powerpoint prezentacije i interaktivne rasprave sa polaznicima edukacije (pitanja i odgovori).

 

Ministarstvo turizma putem natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva će sufinancirati projekte za unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, izgradnje i opremanja bazena, unapređenje obiteljskog smještaja, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), fizičke osobe - privatni iznajmljivači.

 

Sredstva ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa namijenjena su proizvodnji i turizmu, poduzetničkoj infrastrukturi, informatizaciji proizvoda te povećanju kvalitete proizvoda, a tu su i potpore koje poduzetnicima i obrtnicima omogućuju lakši pristup financiranju, internacionalizaciju poslovanja te ulaganja u istraživanje i razvoj i obrazovanje.

 

Cilj edukacije je pomoći svima koji će se prijaviti na natječaje da pravilno ispune projektne obrasce i maksimiziraju svoje šanse na natječaju kako bi ostvarili najveći mogući broj bodova, kroz korištenje prijavnih obrazaca i davanje preciznih uputa na što treba staviti naglasak prilikom pripreme.

 

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173 ili na e-mail info@lag-istocnaistra.hr do srijede 11. ožujka 2015. godine. Edukacija je besplatna za sve sudionike.

 

Dnevni red možete pronaći u prilogu.

 

»Ova edukacija sufinancirana je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 

Dnevni red edukacije

 

PR

 

 

 

 

edukacija lag lag istočna istra mjera leader eu eu fondovi