Poziv na edukaciju o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnički impuls 2014.

Poziv na edukaciju o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnički impuls 2014.

5.3.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“ u utorak 11. ožujka 2014. od 17,00 sati organizira edukaciju za poduzetnike i obrtnike o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnički impuls 2014. u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

 

U prvom dijelu seminara prezentirat će se ciljevi i aktivnosti Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“. Na seminaru će biti govora o novim pravilima financiranja, sličnostima s EU projektima, prioritetima financiranja u svim ciklusima, prijavnoj  dokumentaciji, na što obratiti pozornost,  te kako si povećati šanse za dobivanje sredstava. Seminar je prvenstveno namijenjen svim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranim građanima koji žele saznati nešto više o mogućnostima programa.

 

Seminar će održati gđa. Ariana Vela iz tvrtke EU projekti info koja posjeduje desetogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim fondovima EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA, FP7, CIP, LLP i brojnih drugih.

 

»Ovaj oglas sufinanciran je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 

Za detalje seminara možete se obratiti na tel. 866-817 ili putem e-maila lag.istocna.istra@gmail.com. Seminar je besplatan za sve sudinike.

predavanje poduzetništvo gospodarstvo poduzetnički impuls