LC Live

Poziv na edukaciju `Mentalne mape - Business mind mapping`

Poziv na edukaciju `Mentalne mape - Business mind mapping`

23.11.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Prijavite se na besplatnu edukaciju u organizaciji Grada Labina i edukatora trgovačkog društva MAPA ZNANJA d.o.o. Zagreb na temu  „BUSINESS MIND MAPPING“- MENTALNE MAPE" koje će se održati u Labinu 5. prosinca 2017. u Polivalentnoj  dvorani Gradske knjižnice Labin na adresi Rudarska 1, sa početkom u 16,00 sati.

UPOZNAJTE MIND MAPPING JEDAN OD NAJUZBUDLJIVIJIH I NAJPRODUKTIVNIJIH PAMETNIH ALATA U MODERNOM  POSLOVANJU. Možda ste čuli za Mind mapping no jeste li isprobali? Sada imate priliku!

Tehnika Mind mappinga obrađuje podatke na način koji je u skladu s prirodnim radom našeg mozga.  Informacije unutar našeg mozga presnose se od jednog neurona do drugog te upravo tako stavljamo informacije na Mentalnu mapu. Na taj način u pogonu su obje polutke našeg mozga pri čemu se naglasak stavlja na upotrebu desne polutke (asocijacije, cjelovitost, mašta, ritam, boje, osjećaj za prostor).  Time na kraju dobivamo cjelovitu sliku, mozak lakše pamti te imamo jasniji pregled plana koji je pred nama, čime ostvarujemo veću efikasnost. 

Seminar je namijenjen svima koji žele na jednostavan i zanimljiv način usvojiti odličan alat, olakšati si organizaciju poslovanja, pamćenje, planiranje, prezentaciju, rješavanje problema i dobiti kompletan pregled situacije na jednom papiru. Seminar vodi licencirana trenerica Mentalnih mapa Vesna Odobaša dipl.oec

Iako je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate što prije, a možete se prijaviti  na broj telefona 052 866 817 i na e-mail patricija.terkovic@labin.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

edukacija mentalne mape gradska knjižnica labin poslovanje