Poziv na edukaciju: `Javna nabava za ponuditelje`

Poziv na edukaciju:  `Javna nabava za ponuditelje`

5.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra" organizira edukaciju pod nazivom "Javna nabava za ponuditelje". Edukacija će se održati u srijedu 11. lipnja 2014. godine sa početkom u 17,00 sati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.


Seminar će obuhvatiti slijedeće teme:
1. Komunikacija i razmjena informacija između gospodarskih subjekata i naručitelja u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji
2. Sposobnost gospodarskih subjekata
3. Kako pripremiti valjanu ponudu
4. Pravna zaštita u sustavu javne nabave
Edukaciju smo namijenili svima koji žele izbjeći nepotrebne pogreške pri apliciranju na pojedine postupke.


Cilj radionice je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti ponuditelja uključenih u sustav javne nabave, radi kvalitetnog pripremanja ponuda i uspjeha u postupcima javne nabave.


Kako bi ponuditelji uspješno sudjelovaliu postupcima javne nabave potrebno je da uz odredbe Zakona o javnoj nabavi poznaju i praksu.
Prezentacijski materijal osiguran je za sve polaznike. Seminar će voditi gđa. Vesana Jurasović, trener u sustavu javne nabave s velikim iskustvom kao predavač na programima izobrazbe u području javne nabave te programima usavršavanja.


Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/866-817 ili na e-mail lag.istocna.istra@gmail.com do 10. lipnja 2014. Seminar je besplatan za sve sudionike.

 

Grad Labin

 

 

 

 

javna nabava ponuditelji lag lag istočna istra