Potvrđeni dobitnici najviših gradskih priznanja za 2014. godinu

Potvrđeni dobitnici najviših gradskih priznanja za 2014. godinu

29.7.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Labina, koja se održala u četvrtak, 24. srpnja 2014. godine, gradski su vijećnici jednoglasno prihvatili Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Labina za 2014. godinu koja će biti uručena povodom Dana Grada Labina na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Labina, 16. kolovoza 2014. godine.

 

Nagrada za životno djelo Grada Labina dodijelit će se Mehmedu Džekiću za doprinos u integraciji i afirmaciji bošnjačke nacionalne manjine u sveukupni društveni, politički i kulturni život Grada Labina.

 

Godišnja nagrada Grada Labina pripasti će JK Kvarner Rabac za izniman doprinos promociji i popularizaciji jedrenja na području Labinštine.

 

Priznanja Grada Labina dodijelit će su Veroniki Ani Novak, profesorici u mirovini, za doprinos na području odgoja i obrazovanja te Heleni Vlačić, voditeljici Ispostave Labin Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, za doprinos u području zdravstva. 

 

Godišnju nagradu Roberto i Daniela Giannini dobiti će Karlo Griparić iz Labina, znanstveni novak na Zavodu za automatiku i računalno inženjerstvo Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, za projekt „ASSISIbf“ Razvoj bio-hibridnog kolektivnog adaptivnog sustava.

 

 

ODLUKA o dodjeli javnih priznanja Grada Labina u 2014..pdf284.97 KB
ODLUKA o dodjeli Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini u 2014.pdf53.07 KB

nagrada roberto i daniela gianinni nagrada priznanje