Potpisani ugovori o financiranju programa za razvoj civilnog društva

Potpisani ugovori o financiranju programa za razvoj civilnog društva

8.4.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U prostorijama Grada Labina potpisani su ugovori o sufinanciranju programa, projekata i manifestacija iz područja Razvoja civilnog društva Grada Labina za 2021.

Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Valter Glavičić, dogradonačelnica Federika Mohorović Čekada te Vesna Blažina, savjetnica za društvene djelatnosti Grada Labina.

Ove je godine za sufinanciranje odobreno ukupno osam programa i projekata iz područja razvoja civilnog društva sveukupne vrijednosti 85.000,00 kuna.

Gradonačelnik Glavičić i dogradonačelnica Federika Mohorović Čekada istaknuli su zadovoljstvo kontinuitetom i radom udruga koje svakodnevno svojim radom naš grad čine kvalitetnijim mjestom za život.

„Natječaji za sufinanciranje samo su jedna nit u mreži naše suradnje i na to možemo biti ponosni. Vjerujemo kako u Gradu prepoznajete pravog partnera koji vas i vaše projekte apsolutno podržava i to ne samo u smislu financijskih potpora putem ovih natječaja. Zahvaljujemo vam svima na svemu što činite i nadograđujete nas kao društvo razvojem civilnog društva.“ – zaključio je gradonačelnik Valter Glavičić

U razgovoru s Gradonačelnikom i Dogradonačelnicom, svi prisutni predsjednici udruga zahvalili su na potpori i razumijevanju Grada prema njihovim potrebama, te izrazili želju da se i mladi još aktivnije i u većem broju uključe u rad udruga civilnog društva.


sufinanciranje udruge razvoj civilnog društva