Potpićanski malonogometni umjetnik kroči prema novom osvajanju Kutije Šibica

Potpićanski malonogometni umjetnik kroči prema novom osvajanju Kutije Šibica

26.12.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Veliki zagrebački turnir malog nogometa “Kutija Šibica” ove je godine imao veoma malo istarskih predstavnika što je vjerojatno posljedica količine dostupnog kvalitetnog futsala i njegovih verzija na poluotoku. No, Kutija Šibica ima ogromnu tradiciju i samim time igranje na njoj je posebna čast.

A potpićanski umjetnik s ‘četvorkom’ u nogama Keven Drndić već ima dvije osvojene, s riječkom momčadi Rident. Prije nego istaknemo detalje, možda je najveća pohvala starijem Drndiću da na njega najviše paze protivnici, iako s njime u momčadi igraju Damir Milinović, Zoran Ban, Danijel Šarić, Marin Prpić, Alen Lalić i ostala priznata imena.

Rident je danas izborio polufinale popularne Kutije u veteranskoj kategoriji, a treba li uopće isticati tko je prvi strijelac te momčadi? Keven Drndić zasad je zabio tri pogotka, a u prošla dva remija izabran je i da pristupi lopti u vrijeme izvođenja ruleta sedmeraca. Ne treba ni napominjati, oba je ‘spremio’ iza protivničkog vratara, ali junak današnjeg prolaza bio je i vratar Damir Knez s dvije sjajne obrane.

Uz spomenute veličine, na završnom danu Kutije Šibica trebali bi nastupiti i Edin Mujčin, Sergej Jakirović, Antonio Franja, Hrvoje Štrok, Bernard Gulić, Miljenko Mumlek, Robert Grdović, Željko Sopić i ostale HNL ikone što dovoljno govori u kakvom je društvu cijenjen istarski majstor ‘četvorke’.


Link




keven drndić sport mali nogomet kutija šibica