Potpićanci osvojili malonogometni turnir u Lišanima kraj Zadra

Potpićanci osvojili malonogometni turnir u Lišanima kraj Zadra

26.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Sinoć, petak 25. srpnja u mjestu Lišani kod Zadra okončan je prvi, u seriji ovoljetnih malonogometnih turnira na kojima nastupa i momčad MNK Potpićan 98. –Markomatik, za ovu prigodu pojačana s još trojicom igrača iz drugih klubova. U finalnom susretu, odigranom pred prepunim gledalištem, Potpićanci su, teže nego li to rezultat govori slavili protiv domaće momčadi TIN iz Zadra. Pobijedili su sa 4:1 i tako osvojili nagradu od dvadeset pet tisuća kuna.

 

Inače, poveli su domaći na samom otvaranju susreta, golom Bugarije a poravnao je pred kraj poluvremena Dalibor Radusin. Nakon tog slijedi solistička izvedba Patrika Drndića, koji do kraja postiže tri gola i tako potpićansku momčad dovodi do najviše stepenice na pobjedničkom postolju. Potpićanci svoj „jadranski tour“ nastavljaju danas i sutra na izuzetno jakom turniru u Novom Vinodolskom a nakon susreta protiv ruskog prvaka Spartaka, koji se igra u ponedjeljak, 28. srpnja kreću nanovo put Dalmacije.

Najprije ih u utorak, 29. srpnja očekuje drugo kolo Torcida kupa u Splitu a potom završnica nekoliko turnira u okolici Zadra.

 

 

LabinSport

Potpićan 98 Mali nogomet turnir sport Patrik Drdić Dalibor Radusin Lišani Torcida kup