Potpićan 98 protutnjao Tradicionalnim malonogometnim turnirom u Puntu

Potpićan 98 protutnjao Tradicionalnim malonogometnim turnirom u Puntu

13.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Potpićna 98., od svih mogućih priznanja na turniru koji je igran  minula četiri dana u Puntu na Krku, jedino nisu osvojili treću novčanu nagradu od tri tisuće kuna. Prvu u iznosu od deset tisuća podijelila je „starija“ potpićanska postava u sastavu: Funčić, Martedić, Keven i Patrik Drndić , Radusin, Novoselac i Lalić. Ovaj potonji je, s jedanaest golova, bio i najbolji strijelac turnira dok je titula najbolje igrača pripala Patriku Drndiću. Drugu, upola manje vrijednu, osvojili su potpićanski „rezervisti: Bojkić, Ilić, Marko i Luka Tomljanović, Kosir, Fejzić te najbolji vratar turnira Matko Didović.

.

Mlađa postava je u četvrtak, u razigravanju po skupinama, golovima Marka Tomljanovića, Ilića i Bojkića, najprije svladala slovensku Iliriju sa 3:2 da bi u drugom susretu golom Bojkića odigrali 1:1 protiv Vihor Baske a zahvaljujući Didoviću pobijedili boljim izvođenjem penala. Udarna postava se prošetala svojim skupinom. Tri gola Hoxhe, dva Lalića i po jedan Radusina i Patrika Drndića donijeli su im protiv krčke Brancere rekordnu pobjedu na turniru, bilo je 7:0. Za 8:2 protiv Krka, u drugom susretu, pogodili su po tri puta Lalić i Patrik Drndić te Hoxha i Novoselac.

.

U subotnjoj osmini finala rezervisti su golom Bojkića i s dva Fejzićeva bili bolji od Njivica sa 3:0 dok je udarna postava znatno teže svladala zagrebački Inter. Dva gola Kevena Drndića te po jedan brata mu Patrika i Radusina donijeli su im tijesnu pobjedu od 4:3.

.

Mlađi su plasman u polu finale ostvarili zahvaljujući minimalnoj 2:1 pobjedi protiv Malinske, pogodili su Marko Tomljanović i Fejzića. Stariji su u polu finale prošli zahvaljujući najminimalnoj pobjedi, oni protiv riječkog Domina, gol odluke postigao je Hoxha.

.

Obje potpićanske postave naprosto su se prošetale polu finalnim utakmicama. S dva gola Fejzića te po  jednim Bojkića i Ilića mlađi su rezultatski deklasirali riječki TNT, bilo je 4:0. Stariji su „pomeli“ zagrebačku Anu. Braća Drndić po jednom i Lalić triput bili su strijelci za konačnih 5:0.

.

U finalnoj utakmici, osim što su uzeli dvostruko vrjedniju novčanu nagradu, stariji su mlađim održali i „sat malog nogometa“. U srazu „mačke i miša“ dva puta je pogodio Hoxha a tri puta Lalić dok su poraz mlađih podnošljivijim  učinili Ilić i najveća potpićanska malonogometna nada, mladi reprezentativac Sanel Bojkić

 

LabinSport

 

turnir mnk potpićan 98 mali nogomet punat sanel bojkić patrik drndić