Posljednje kolo 1.HMNL: Potpićan 98 - Kijevo Knin

Posljednje kolo 1.HMNL: Potpićan 98 - Kijevo Knin

20.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Labin, Športska dvorana. Nedjelja, 20. travnja 2008. u 19:00.
Suci: Slavko Čulina (Zagreb), Mario Jurašić (Zagreb). Delegat: Tomica Starčević (Gospić).
Igra se posljednje kolo 1.HMNL.Ostalo je dosta nepoznanica. Odlučuje se skoro o svakoj poziciji na tablici osim o trećem mjestu Inera i četvrtom Mejaša. Potpićan lovi 5.mjesto.

Sve utakmice se igraju u isto vrijeme u nedjelju(danas) u 19:00.
Potpićan 98 (29)-Kijevo Knin (26)
Square (29)-Vrgorac Pivac (27)
Borba za 5.-8. mjesto odnosno odluka tko su parovi prvoj četvorci u doigravanju. Ukoliko dobiju domaćini Potpićan ima bolji omjer od Squera.
Gospić (50)-Torcida HF(23)
Uspinjača(23)-Split BI(50)
Gospić bolji od Splita u međusobnim odnosima, baš kao i Torcida od Uspinjače.
Gospić za biti sigurno prvi mora dobiti Torcidu, Torcida će sve napraviti da iznenadi i izbjegne 11.mjesto.
Uspinjača hvata bod(ove) spasa i bijega s 11.mjesta eventualnim uspjehom u utakmici sa Splitom. Split se još nada prvom mjestu u slučaju da Torcida iznenadi u Gospiću. Ova utakmica je uvjerljivo najzanimljivija u posljednjem kolu.
Inero (38)-Petrinjčica (25)
Mejaši (32)-Orkan (16)
Orkan je najavio nedolazak, Petrinjčica je zadovoljila svoje ambicije i ovo bi trebale biti lagane pobjede domaćih ekipa.
- Znamo kvalitetu našeg današnjeg protivnika, ali uvjereni smo u pobjedu – tvrdi Jasenko Mujić, trener Potpićanaca. - Mi smo do sada u domaćim susretima pokazali kvalitetu i jedino su bolji od nas bili oni najjači, iako ni oni nisu lagano prošli. Želja nam je da pred ispunjenim tribinama još jednom pokažemo pravu snagu, a bit će nam to i dobar trening susret za predstojeći kup. Pobjedom bi gotovo zacementirali peto mjesto i igranje s »Mejašima« u prvoj rundi doigravanja, a to nam je i cilj, jer se s tom ekipom možemo nositi potpuno ravnopravno. Za nagradu svim našim navijačima u ponedjeljak im poklanjamo pravi spektakl, utakmicu protiv jednog ruskog prvoligaša na koju je ulaz slobodan, pa vjerujem da će nas u ova dva susreta pratiti veliki broj gledatelja.

Potpićan 98 Mali nogomet MNK Kijevo Knin posljednje kolo odluka