Poseban nastup Elis Lovrić u pulskom parku Monte Zaro

Poseban nastup Elis Lovrić u pulskom parku Monte Zaro

22.6.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Glazbenica Elis Lovrić početak ljeta obilježit će posebnim događajem na posebnom mjestu. Na obroncima pulskoga Monte Zara, austrougarskog parka koji baštini tajne antičkih kulturnih događanja, održat će u subotu 22. lipnja jedinstveni solsticijski koncert "Štorija od muziki i kamika". Ulaz na koncert je za sve ljubitelje glazbe – besplatan.

 

Kantautorica koja je, na nedavno završenim Melodijama Istre i Kvarnera, postala prva glazbenica s četiri osvojene nagrade na jednom izdanju festivala, na koncertu će predstaviti pjesme iz svojeg bogatog opusa. Među njima će biti i skladbe s njezinog prošlogodišnjeg albuma „Kanat od mora / Umi no uta“, dvojezičnog izdanja na labinjonskom i japanskom. U izvođenju pjesama pridružit će joj se posebna gošća, japanska glazbenica Utako Toyama.

 

Koncert u organizaciji Akcent studija bit će održan u subotu 22. 6. 2024. u 21:30 u parku Monte Zaro, uz financijsku potporu Grada Pule - Upravnog odjela za kulturu i Turističke zajednice grada Pule te je za posjetitelje besplatan.

 

Više o samome koncertu možete doznati u priloženom priopćenju. U privitku možete naći i fotografiju koja je slobodna za objavu, a njezina autorica je Mirena Prpić.

elis lovrić monte zaro koncert