Pop-up filmske radionice za djelcu i mlade u srpnju

Pop-up filmske radionice za djelcu i mlade u srpnju

23.6.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga PUT uz financijsku podršku Grada Labina organizira kreativne filmske radionice za djecu i mlade (8-12 i 12-16 godina) za vrijeme školskih praznika - od 5. do 8. srpnja od 10 do 12 sati u prostorima Osnovne umjetničke škole Matke Brajše Rašana.

Filmske radionice zamišljene su da na zabavan i interaktivan način uključe polaznike u proces stvaranja suvremenih filmova kakve danas gledamo na televiziji i velikom platnu. Korak po korak, od ideje, scenarija, snimanja do montaže, specijalnih efekata i konačnog prikazivanja, polaznici će se upoznati sa onim što se događa "iza" kamere.

Polaznici radionice će uz vodstvo filmskih profesionalaca snimatelja Gorana Načinovića (Level 52) i magistrice filma Biance Dagostin imati na raspolaganju najmoderniju profesionalnu opremu za snimanje (HD kameru Blackmagic, green screen i razni programi za montažu i vizualne efekte) s kojom će moći realizirati kratki film.

S obzirom  na ograničenost broja polaznika radi kvalitetnije provedbe radionice, mole se roditelji da prijave djecu na broj mobitela 091 619 4164 ili putem e-maila drustvoput@gmail.com do 28. lipnja. Radionica je za sve polaznike besplatna.


http://www.put-labin.hr/site/2016/06/14/3743/

grad labin film filmske radionice pop-up osnovna umjetnička škola matke brajše rašana udruga put put labin