Popularne The Frajle u petak zatvaraju drugi Rabac Open Air

Popularne The Frajle u petak zatvaraju drugi Rabac Open Air

21.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Festival Rabac Open Air koji je različitim sadržajima i programima protekla dva mjeseca zabavljao lokalno stanovništvo i njihove goste došao je svom kraju. Još samo danas, sutra i u petak će posjetitelji u Rapcu moći uživati u različitim sadržajima koje su vodeća turistička kompanija Valamar Riviera, u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin–Rabac te tvrtkom MPG, organizatorom festivala, pripremili za ovosezonsko, drugo, izdanje festivala. 

Večeras je tako na rasporedu posljednji Circus in the City u sklopu Street Performance programa koji počinje u 19.30 sati i traje do 22 sata. Posjetitelji će tom prilikom u opuštenoj večernjoj šetnji duž rabačke šetnice susresti vedre i nasmijane hodače na štulama, akrobate i žonglere koji pozivaju na završetak večeri uz Cabaret show kod svjetionika na šetnici ispod Valamar Sanfior Hotela. 

Posjetitelji večeras mogu, kao i svakog utorka tijekom ljetnih mjeseci, i u Noćni razgled Starog grada Labina uz stručno vodstvo. To je izvrsna prilika da upoznaju povijest starog grada i to kroz priče o uskocima i legendama grada, da saznaju sve o labinskim rudarima, otkriju uzbudljive detalje iz života slavnog reformatora Matije Vlačića Ilirika te tajne labinskog plemstva. Polazak je u 21.30 sati ispred Info punkta u Starom gradu Labinu, a završetak obilaska u 23 sata ispred Palače Negri. 

A još samo sutra posjetitelji mogu uživati i u programu Open Air Cinema u parku između Valamar Sanfior Hotela i Lungomare. Prikazuje se 'The Legend of Tarzan' i film počinje u 21 sat. Nešto ranije sa svirkama uživo na više lokacija po Rapcu počet će bendovi: Side Effects, Summertime Acoustic Trio, Sunrise Duo i Aerials koji će svirati  na Rivi, kod restorana Capitano, ispod La Pentole i u Movie Lounge Baru i to u okviru programa Street Music.

The Frajle su pravi šećer na kraju ljetnog festivala. Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri vokala i dvije akustične gitare, garantiraju izvrstan provod svim posjetiteljima koji će se u petak, 24. kolovoza, od 21 sat okupiti u The Beat Beach Clubu. Poznate po interakciji s publikom i neizmjernoj količini pozitivne energije, Frajle na scenu donose spoj čardaša, šansone, popa i rocka, te vlastitih skladbi. A upravo ih zbog toga publika diljem regije obožava. Hitovi poput 'Tko te voli kao nitko', 'Ich liebe dich' i 'Meni trebaš ti' zasigurno će se u petak naći na repertoaru i raspametiti publiku kao što obično biva na njihovim koncertima. 


rabac open air festival rabac the frajle koncert