Pokrenut Putujmo.net: portal za sve koji vole putovati

Pokrenut Putujmo.net: portal za sve koji vole putovati

23.9.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Nekoliko istarskih novinara koji vole putovati i svoja iskustva s putovanja opisivati u foto reportažama, odlučili su pokrenuti portal za putovanja na kojem bi objavljivali svoje putopise. 

Jedan slučajni razgovor Eleonore Vlačić i Nenad Čakića, vlasnika portala Istarski.hr i Tanje Škopac, novinarke dnevnika La voce del popolo, otkrio je da Istarski.hr i ona u isto vrijeme razmišljaju o istom projektu i odmah je pao dogovor da se udruže i zajedno pokrenu portal za putovanja.

I tako je nastala ideja za Putujmo.net, portal za sve koji vole putovati.

Kao treći partner u projekt je uključena informatička tvrtka Istral, vlasnika Sebastiana Brenčića, poznatog i kao suvlasnika portala Labin.com, koji je zaslužan za tehnički dio izrade portala.          

Iako je portal tek u nastajanju, već ima dosta objavljenih putopisa sa svih kontinenata. Posebnost portala Putujmo.net je što objavljuje osobne priče i iskustva koja su autori doživjeli na svojim putovanjima, pa će putopisi, osim što su zanimljivi ljubiteljima takvih štiva, biti vrlo korisni svakome tko planira putovati u odredišta koja su opisana u putopisima.

Želja autora ovog projekta je da se svojim putopisima na portal Putujmo.net uključe svi koji vole putovati i pisati iz svih država nastalih na području bivše Jugoslavije, te da Putujmo.net bude popularno mjesto za informiranje o putovanjima na jezicima naroda bivše Jugoslavije.

Izdavač portala Putujmo.net je tvrtka Arsa Land d.o.o., glavna urednica je Tanja Škopac, a svi koji bi priče sa svojih putovanja htjeli podijeliti s ostalim čitateljima portala Putujmo.net, mogu ih slati na adresu: redakcija@putujmo.net

putujmo.net portal putovanja nenad čakić eleonora vlačić tanja škopac istral arsa land sebastian brenčić