Poginuo pješak iz Gračišća, vozač pobjegao, policija uhitila jednu osobu

Poginuo pješak iz Gračišća, vozač pobjegao, policija uhitila jednu osobu

25.10.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Noćas je u blizini mjesta Tinjan poginuo pješak, 52-godišnji Željko Zajc iz Gračišća, nakon što je na njega naletjelo auto čiji se vozač, kako navodi PU istarska - udaljio s mjesta nesreće bez zaustavljanja i pružanja pomoći unesrećenom. Nesreća se dogodila oko 23 sata na neosvijetljenom dijelu ceste izvan naselja.

Nesretni čovjek je, zajedno sa suprugom, hodao uz desni rub ceste Tinjan-Sv. Petar u šumi. Vozač je dolazeći iz smjera Sv. Petra u šumi u njega udario prednjim dijelom vozila, pred očima supruge. Ozlijeđeni pješak je odvezen u pulsku Opću bolnicu ali je nedugo potom preminuo.

Policija je oko 7.30 sati na području Baderne pronašla zeleni ''fiat uno'' kojim je pješak udaren, a pola sata kasnije uhićen je i vozač koji se nalazi u policiji na krim obradi. Neslužbeno doznajemo da je uhićen 41-godišnjak s područja Bala. 

Iako se očekivalo njegovo privođenje kod istražnog suca, policija je izvijestila da je uhićeni vozač u pulskoj bolnici zbog zadobivenih ozljeda. Krim istragom naknadno će se utvrditi sve okolnosti prometne nesreće i ozljeda koje je zadobio, navodi PU istarska.

crna kronika smrt bijeg sa mjesta nesreće pješak