Podijeljeno gotovo 50 tisuća eura poticaja poduzetnicima i obrtnicima!

Podijeljeno gotovo 50 tisuća eura poticaja poduzetnicima i obrtnicima!

30.4.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nakon svega tri mjeseca od objave javnog poziva poduzetnicima za dodjelu bespovratnih potpora i subvencija Grada Labina za 2024. godinu vrijednog ukupno 73 tisuće eura, održana je druga sjednica Povjerenstva za poticanje razvoja poduzetništva Grada Labina te je odobreno dodatnih 13 potpora u iznosu od ukupno 18.310,32 eura.

 

Valja spomenuti kako je u veljači održana prva sjednica povjerenstva kada je odobreno 16 prijava vrijednosti ukupno 31,552,26 eura te je time do sada odobreno čak 29 potpora vrijednih 49.861,58 eura.

 

„I u ovom je krugu dodjele potpora vidljiv značajan interes poduzetnika početnika za iste, a njihova vrijednost u počecima poslovanja od iznimne je važnosti za nove poduzetnike. Ovakav interes još je jedan dokaz kako labinsko gospodarstvo svakodnevno raste i nudi široki spektar različitih djelatnosti koje se razvijaju u našem gradu. Gradska uprava i dalje će snažno podupirati nove kao i postojeće poduzetnike. Poziv je otvoren i dalje do iskorištenja sredstava, a vidljivo je kako je interes velik te pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme iskoriste ove pogodnosti.“ – istaknuo je labinski gradonačelnik Valter Glavičić.

 

Poziv i popratna dokumentacija dostupni OVDJE, a isti je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 1. prosinca 2024. godine.

 

Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj 052/ 866 817, e-poštom na patricija.terkovic@labin.hr


Foto: PxHere

financiranje poduzetništvo