Početak rada parkirališta na Girandelli

Početak rada parkirališta na Girandelli

25.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dana 25. lipnja 2020. g. počinje sa radom parkiralište na Girandelli također počinje s radom. Plaćanje satnih i dnevnih karata se vrši na samom izlazu s parkinga, a svi pretplatnici i kupci sezonskih karata moći će nesmetano ulaziti i izlaziti s parkinga preko sustava čitača registarskih tablica. 

Ove godine imamo nove mogućnosti plaćanja parkinga, a to je preko SMS-a ( samo za hrvatske operatere ) ili preko ParkWallet aplikacije za sve vlasnike pametnih telefona. Plaćanje se vrši na način da se prilikom izlaska na broj 707037 pošalje registarska oznaka i dobije se poruka koliko je kuna naplaćen parking i do kada korisnik mora izaći s parkirališta. Ista stvar je s aplikacijom ParkWallet gdje će odabirom parkirališta Girandella pisati koliko se kuna mora platiti parking i nakon plaćanja će korisnik moći slobodno izaći. Vrijeme izlaska je minimalno pola sata, odnosno do punog plaćenog sata.

Kupovina dnevnih parkirnih karata i dalje se vrši isključivo prilikom ulaska na parkiralište.

Bitna novost je da se više za ulazak ne uzimaju parkirne kartice, već kamere snime registraciju i time registracija vozila ulazi u sustav.

Danas, 25.06. će parking još biti besplatan, a od subote, 26.05. kreće naplata.

Cijene i uvjeti korištenja također ostaju nepromijenjeni.

Labin 2000

Foto: LC Labin.com


labin 2000 rabac girandella parking parkiralište naplata