Početak priprema MNK Potpićan 98 A.B.S.

Početak priprema MNK Potpićan 98 A.B.S.

31.8.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jedini istarski malonogometni prvoligaš, MNK Potpićan 98 A.B.S. u petak, 03. rujna započinje s pripremama za novu natjecateljsku sezonu. Unatoč ne toliko uspješnoj  prošlogodišnjoj sezoni u Prvenstvu Hrvatske i Kupu Hrvatske u kojemu su se potpićanci oprostili od takmičenja u 1/4 završnici, u klubu su, cjelokupno gledajući zadovoljni sezonom koja im je donijela i premijerni  nastup u europskoj malonogometnoj ligi prvaka, gdje su dostojno prezentirali hrvatski futsal.


U sezoni koja je pred istarskim "haklerima", ne bježe od odgovornosti, ali i želje da im ova sezona bude uspješnija no što je bila prošla. Temelj takvim ambicijama, i upuštanje u utrku za novi naslov hrvatskog prvaka, potpićanci vide u činjenici da im je kompletna momčad ostala na okupu, kao i stručni stožer, te da će paralelno tijekom pripremnog perioda poraditi na dovođenju barem jednog istinskog pojačanja koje bi značilo povratak na staze utemeljene u sezoni 2008/2009, kada je u Istru i doveden jedini naslov prvaka u loptačkim sportovima.

Pripreme će se cjelokupne održati u Labinu uz sudjelovanje na nekim tradicionalnim malonogometnim turnirima, a prvi od njih na rasporedu je od 04. do 08.09. na Rabu. Do početka prvenstva i prvog kola koje se igra 1. listopada 2010 u labinskoj sportskoj dvorani Mate Blažine, a u kojoj je Potpićan domaćin splitskim Mejašima u planu je i odigravanje 4-5 prijateljskih utakmica sa lokalnim drugoligašem Albonom, riječkim Grobnikom, te jedan internacionalni turnir pred sam početak natjecanja u Prvoj HMNL.

-- 
MNK POTPIĆAN 98 A.B.S.

mnk potpićan 98 a.b.s. pripreme mali nogomet prvenstvo hrvatske kup hrvatske potpićan